Jak i kiedy oglądać konferencję Google I/O 2019?

Konferencja Google I/O 2019 będzie transmitowana online we wtorek 7 maja 2019 roku o godzinie 19:00 – sprawdź, jak i gdzie oglądać transmisję online.

Logo Google I/O 2019

Google I/O odbędzie się juz dzisiaj o godzinie 19:00 czasu polskiego. W tym roku spodziewamy się usłyszeć o nowym smartfonie Pixel 3a i 3a XL, mobilnym systemie operacyjnym Android Q oraz prawdopodobnie wersji beta, która podobnie jak w zeszłym roku będzie dostępna dla większej liczby urządzeń niż tylko Pixeli.

Konferencja z otwarcie wydarzenia będzie transmitowana na żywo na stronie Google I/O oraz na kanale YouTube.

Zobacz także: 10 najważniejszych nowości z Google I/O 2018


Poniżej umieściłem oficjalny player z transmisją wydarzenia, dzięki czemu możesz łatwo oglądać I/O 2019 bezpośrednio z tego wpisu. Start transmisji to godzina 19:00 czasu polskiego, co oznacza:

1:00 PM New York / EST
5:00 PM GMT
6:00 PM London
7:00 PM Paris / Berlin / CEST
10:30 PM New Delhi
2:00 AM Tokyo
3:00 AM Sydney

Kolejne prezentacje będą streamowane na żywo, a tutaj możesz sprawdzić pełny harmonogram lub obserwować różne kanały Google’a na YouTube.

Obserwuj

Łukasz Majchrzyk

redaktor mobiRANK.pl
Od 2005 roku zajmuję się komunikacją internetową i e-marketingiem, jestem pasjonatem urządzeń mobilnych oraz nowych technologii – i nie waham się ich używać.
Łukasz Majchrzyk
Obserwuj