Darmowa dostawa w piątki na PizzaPortal przy płatności BLIKIEM

W każdy piątek, od 6 kwietnia do 29 czerwca 2018 roku, przy płatności BLIKIEM za dowolne danie zamawiane przez internet na PizzaPortal.pl możesz skorzystać z darmowej dostawy.

Bezpłatna dostawa na PizzaPortal.pl przy płatności BLIKIEM

BLIK i PizzaPortal od tego piątku (6 kwietnia 2018 r.) startują z promocją, w której za płatności mobilne BLIKIEM możesz skorzystać bezpłatnej dostawy zamówienia. W promocji można wziąć udział wielokrotnie, aż do jej zakończenia bądź wyczerpania puli na rabaty, której pula wynosi 140 000 zł.

W Promocji mogą brać udział wszyscy klienci portalu internetowego pizzaportal.pl, którzy w piątek przypadający na czas trwania promocji dokonają zakupu produktów od dostawców oferujących swoje usługi na portalu i dokonają skutecznej zapłaty za towary lub usługi za pomocą BLIKA.

Promocja polega na przyznaniu Klientom rabatu w wysokości kosztów dostawy zakupionego produktu za zakupy opłacone za pomocą BLIKA, tj. darmowej dostawy w każdy piątek w czasie trwania Promocji, która zostanie naliczona automatycznie wyłącznie po wybraniu BLIK jako formy płatności.


Przeczyta także: Teraz za płatności BLIKIEM możesz zgarnąć Monety na Allegro

Jak skorzystać z darmowej dostawy za zamówienie na PizzaPortal przy płatności BLIKIEM?

  1. Zamów dowolne danie na PizzaPortal.pl,
  2. Wybierz płatność BLIKIEM,
  3. Wygeneruj kod BLIK w aplikacji mobilnej swojego banku,
  4. Wpisz kod BLIK przy dokonywaniu płatności i potwierdź transakcję w telefonie,
  5. Gotowe! Darmowa dostawa zostanie uwzględniona automatycznie w każdy piątek (do momentu zakończenia promocji).
Jak skorzystać z bezpłatnej dostawy przy płatności BLIKIEM na PIzzaPortal?

Jak skorzystać z bezpłatnej dostawy przy płatności BLIKIEM na PIzzaPortal?

Regulamin i szczegóły znajdują się na stronie internetowej promocji: pizzaportal.pl/blik.

Obserwuj

Łukasz Majchrzyk

redaktor mobiRANK.pl
Od 2005 roku zajmuję się komunikacją internetową i e-marketingiem, jestem pasjonatem urządzeń mobilnych oraz nowych technologii – i nie waham się ich używać.
Łukasz Majchrzyk
Obserwuj